städtjänster

Ett brett urval av tjänster

Vi på M Dasilva Städ har ett brett urval av städtjänster till både kund och företag.

Är du intresserad av våra tjänster eller har frågor och funderingar som du vill ha svar på är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Klicka på orden för att läsa mer om tjänsterna!

Hemstädning | Trappstädning | Fönsterputsning | Byggstädning | Flyttstädning | Storstädning

Hemstädning

Behöver du hjälp med att regelbundet städa ditt hem? Vi anpassar oss efter dina behov och kan städa varje vecka, varannan vecka eller när du så själv önskar. Vi hjälper dig att städa hemmets samtliga ytor.

Vilka moment ingår i hemstädningen?

Samtliga rum

- Städning av golv, golvlister, väggar, strömbrytare, dörrar, fönster och fönsterkarmar
- Möbler, lampor och maskinell utrustning rengörs också

Toaletter & badrum

- I dessa utrymmen rengör vi golv, väggar och strömbrytare, skåp, spegel, handfat, kran, dusch/badkar samt toalettpappershållare

Kök & köksutrustning

- När det gäller denna del av din bostad städar vi golv, dörrar och dörrhandtag, kakel, strömbrytare, diverse belysning, köksluckor samt diskbänk, kran och vask
- Vitvaror, spishäll, ugn/mikrovågsugn och köksfläkt renhåller vi också

Trappstädning

Vid trappstädning erbjuder vi dig sopning och fuktmoppning, dammtorkning av fönsterkarmar och trappräcken, städning av tvättstugor samt fönsterputs. Har ni även hiss torkas väggar, och speglar av och hissgolv moppas. Fördelen med regelbunden trappstädning är att behovet av underhåll minskas.

Positivt första intryck

Välstädade trappor är ett utmärkt sätt att ge ett gott första intryck för besökare, vilket är väldigt viktigt. Med hjälp av denna tjänst har du möjlighet att imponera på besökarna redan innan ni hälsat. 

fönsterputsning

Har dina fönsterrutor samlat till sig damm och pollen efter en lång period av regn och snö? Behöver du hjälp att putsa dina fönsterrutor så att du återigen får maximalt med ljusinsläpp? Vi finns här för dig!

Hur går fönsterputsningen till?

Vi putsar dina fönster invändigt, utvändigt och vid behov även emellan. Vårt mål är att du efter avslutat arbete ska få en glasklar upplevelse när du tittar ut genom dina fönster. Fönstrena ska vara skinande rena och fläckfria så till den grad att du återigen får in maximalt med ljusinsläpp och därmed en bättre inomhusmiljö.

Byggstädning

Har du byggt om hemma eller på kontoret och har en hel del skräp och rester som ligger kvar efter byggnationen? Är det för mycket att rensa bort, då vänder du dig till oss.

Vad innebär byggstädning?

Byggstädning innebär att vi rengör samt tar bort smuts och rester som uppkommit under byggnationen. Beroende på hur mycket arbete det rör sig om samt hur stora lokalerna är kan en byggstädning variera en hel del i pris. Vi kommer gärna ut och tittar på lokalerna innan vi påbörjar arbetet för att uppskatta tidsåtgång och svårighetsgrad och på så sätt undvika onödiga missförstånd.

Flyttstädning

Ska du flytta? Vi avlastar din vardag och underlättar din flyttprocess genom att städa din gamla bostad så att du istället kan fokusera på viktigare saker som behöver din uppmärksamhet.

Vad ingår i flyttstädningen?

Hemmets samtliga ytor

- Rengöring av golv, golvlister, eluttag och ljusknappar, väggar, dörrar, karmar, fönsterbrädor, element, garderober samt fönster.

Badrum och toaletter

- Rengöring av badkar, toalettstol, väggar, ventiler och golvbrunnar, badrumsskåp och belysning.
- Eventuell maskinell utrustning såsom tvättmaskin, torkskåp eller torktumlare rengörs också.

Kök och köksutrustning

- Städning av väggar, golv, kakel, vask och kran samt diskbänk, köksfläkt och belysning.
- Spis, spishäll, ugn, köksluckor, kyl och frys inkluderas också i städningen.

storstädning

Vi på Da Silva Städ hjälper dig att trivas i en ren och fräsch miljö genom att storstäda ditt hem vid behov.

Vad ingår i storstädningen?

Vi dammsuger dina golv, mattor och möbler, vi skakar dina småmattor, vi fuktmoppar ditt golv tills det skiner och torkar av dina golvlister. Dessutom torkar vi av dina möbler, lampor och prydnadssaker liksom tavlor och speglar. Fönsterbrädor rengörs också liksom dörrar, dörrkarmar och strömbrytare.

Givetvis hjälper vi dig också att städa ditt badrum/dina toaletter. Avtorkning av badrumsskåp, väggar och maskinell utrustning såsom tvättmaskin och torktumlare ingår. Så gör även rengöring av badkar, dusch, golvbrunn, handfat, kran och toalett.

Ditt kök ska lysa och det gör det när vi har varit i farten. Vi torkar av köksluckor och köksskåp såväl in- som utvändigt liksom vitvaror och fläkt. Vi rengör också disk- och köksbänk, spis, ugn/mikrovågsugn och kakel.

Har du önskemål utöver detta går det självklart att ordna. Vi verkar för din trivsel.

Photo gallery